Media

Ruby, primele declarații despre copil. Cum își va educa artista moștenitorul: „Trebuie să știe și de frică”

Ruby deja își face planuri de a deveni mamă, iar cel mai bun exercițiu îl face chiar cu fratele său. Artista învață pe zi ce trece cum se educă un copil, iar acest lucru este foarte benefic pentru dezvoltarea ei în rolul deviitor părinte, chiar dacă o sarcină se lasă destul de așteptată.

Ruby este una dintre vedete foarte cunoscute pe la noi și deși are o carieră de invidiat și o relație de mai bine de 10 ani cu Robert, planurile de întemeiere a unei familii încă se lasă așteptate. Și la fel de dorită este și o sarcină și transformarea ei dintr-o cântăreață copilăroasă într-o mamă și soție devotată.

Și chiar dacă spune ea că are „material de soție” o cerere în căsătorie tot lipsește. Chiar și așa, exercițiile privind rolul de mamă deja au început și e bine că toate acestea au loc chiar în propria ei familie. Ruby a mărturisit la Star Matinal că frățiorul ei de 6 ani îi ocupă foarte mult timp, fiind nevoie să se îngrijească de el ca de propriul fiu.

Ruby lucrează la rolul de mamă și spune cum își va crește copilul

Artista, de asemenea, a dezvăluit și care sunt metodele prin care reușește să îl stăpânească pe cel mic și nu numai, pentru că la ea acasă este o adevărată „grădiniță”. Pe lângă faptul că Ruby este o mare iubitoare de animale, cărora trebuie să le poarte de grijă zi și noapte, artista mai stă și cu bunica ei care are nevoie de atenție, având o vârstă destul de înaintată.

„Mă descurc foarte bine în educarea unui copil. Când mă uit așa mai urât la fratele meu începe războiul. Are 6 ani. Am și o numărătoare. Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează. El fuge deja când încep să număr. Eu îl iubesc foarte mult, dar când văd că deja exagerează sau cu telefonul sau televizorul…Sunt foarte autoritată. Copilul trebuie să știe și de frică”, a spus Ruby la Antena Stars.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.