Media

Monica Gabor și Irinuca, îmbracate ca două surori. Ce fuste scurte au purtat!

Monica Gabor și Irina Columbeanu, fotografiate în fuste mini. Ținutele le-au scos picioarele lungi în evidență.

Irinuca a moștenit silueta de top model a mamei sale. Monica Gabor a publicat pe contul de Instagram o imagine care a uimit multă lume. Aceasta s-a fotografiat alături de fiica sa Irina Columbeanu într-o ipostază în care puțini le-au mai văzut. Atât Monica, cât și fiica sa Irinuca, în vârstă de 14 ani poartă rochițe rochițe sexi.

Irina Columneanu se face din ce în ce mai feminină și mai frumoasă

Alături de mama sa, care o ghidează și are grijă de ea, micuța blondă crește frumos, iar asta se vede de fiecare dată când apare public. Irinuca a devenit o mică domnișoară.

Irinuca locuiește cu mama sa de câțiva ani, după ce aceasta s-a logodit cu un bărbat bogat pe nume Mr. Pink. Iubitul actual îi oferă Monicăi, dar și fiicei sale, tot luxul de care acestea au avut parte și la Izvorani, acolo unde și-a petrecut o parte din viață alături de Irinel Columbeanu.

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy’, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie”, mărturisea Monica Gabor.

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată deoarece custodia fiicei lor a fost mai dificilă. Monica şi-a dorit să o aibă pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere “cea mai bună educaţie”, motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp. O vreme îndelungată, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Monica duce o viață lipsită de griji alături de Mr. Pink și nu a mai revenit în România de ceva timp.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *