Media

Bianca Drăgușanu, trecut controversat. Cine a fost primul bărbat din viața blondinei

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Frumoasa blondină se bucură de mare succes acum, a ajuns la nivelul la care își dorea și continuă să se perfecționeze din punct de vedere fizic, pentru a deveni cea mai bună variantă. Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt destul de complicate, dar cunoscute de toți. Cu toate acestea, puțini știu despre trecutul ei și despre primul bărbat din viața sa.

Bianca Drăgușanu, despre primul bărbat din viața ei

Bianca Drăgușanu este o persoană sinceră și se deschide mult în fața celor care o urmăresc. Niciodată nu a ezitat să vorbească despre viața sa personală și nu a avut nimic de ascuns. Vedeta a avut multe relații de-a lungul timpului, care mai de care mai controversate și complicate.

Bianca a apărut prima dată la TV la emisiunea din dragoste, unde venise să recâștige iubirea unuia dintre bărbații cu care s-a iubit. Totuși, se pare că înainte de Mihai, cel care a cerut-o și în căăsătorie, a mai existat un bărbat în viața ei. Acesla a fost cel care a maturizat-o pe vedetă, dar care i-a oferit o experiență deloc plăcută, ci una care i-a lăsat un gust amar.

Bianca susținea că bărbatul respectiv nu a făcut-o prea fericită și nu are amintiri frumoase alături de el, ci chiar spune despre acesta că a fost un dobitoc.

“Mi-am început viața sexuală înainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, își amintea Bianca Drăgușanu.

Bianca, sacrificii din dragoste

Bianca Drăgușanu i-a obișnuit pe bărbații din viața sa să facă multe sacrificii pentru ei și să îndure mult din cauza lor. Ea își amintește cum Coco, cu care s-a iubit în jurul vârstei de 20 de ani, a forțat-o să slăbească pentru că nu îi plăcea deloc cum arăta la 80 de kilograme.

Acesta o punea să facă sport forțat, până când nu mai putea. Bianca susține că, în ciuda acestor chinuri, a reușit să slăbească 20 de kilograme. Coco ar fi fost bărbatul care a maturizat-o cel mai mult pe Drăgușanu, deși avea o vârstă fragedă. Relația, însă, nu s-a terminat deloc frumos, pentru că bărbatul a avut de spus multe răutăți la adresa vedetei.

„Atunci când am fost la ”Din dragoste” eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc. Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, spunea Bianca Drăgușanu.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.