Media

Raluca Pastramă și Pepe, împreună de ziua fiicei lor. Cum s-au afișat cei doi foști soți

Pepe și Raluca Pastramă au apărut împreună la ziua fiicei lor. Rosa Alexandra a împlinit 6 ani, iar părinții ei i-au organizat o zi de naștere pe cinste. Pepe și Raluca au apărut împreună pentru prima dată de când au anunțat despărțirea. Cei doi nu s-au mai înțeles ca și cuplu, dar sunt o echipă când vine vorba despre cele două fiice ale lor.

Pepe și Raluca Pastramă, împreună de ziua fiicei lor

Au trecut două luni de când Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună capăt căsniciei care a durat 8 ani. A fost o despărțire cu scandal, dar lucrurile s-au așezat, iar Pepe și Raluca se înțeleg de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Separarea s-a tranșat la notar, iar cei doi soți sunt liberi de contract.

Raluca Pastramă și Pepe, împreună de ziua fiicei lor. Cum s-au afișat cei doi foști soți

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Pepe și fosta sa soție au grijă să se ocupe cum trebuie de fetițe și să facă o echipă bună atunci când vine vorba despre nevoile micuțelor.

Fiica cea mică a cuplului Pepe- Raluca a împlinit șase ani, iar părinții i-au făcut o petrecere pe cinste, la care i-au invitat pe Bibi și Antonio Pican.

Ca să imortalizeze evenimentul, gașca s-a pozat cu baloane și tort. Pe fața sărbătoritei se putea citi bucuria. Rosa Alexandra a împlinit 6 anișori.

 

My baby girl is getting bigger ( fetița mea se face mare). Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit către voi, a scris Raluca Pastramă pe Instagram unde a postat mai multe poze de la eveniment.

Pepe și Raluca – divorț după 8 ani împreună

Vestea cum că Pepe și Raluca Pastramă se despart a venit ca o bombă peste showbiz-ul românesc. Păreau bine, erau o familie sudată, împlinită, cu doi copii minunați, un cuplu care trăia retras de luminile reflectoarelor. Din nefericire, neînțelegerile dintre cei doi soți au dus la despărțire. Pepe a fost cel care a anunțat separarea, prin intermediul unui video făcut pe canalul său de YouTube.

Atunci, artistul a spus că totul se va încheia la notar, pe cale amiabilă, dar ulterior s-a ajuns în instanță, pentru că Raluca i-a făcut plângere penală și a cerut ordin de protecție pe numele lui. Din fericire, lucrurile s-au așezat mai apoi, ea și-a retras plângerea și divorțul s-a produs la notar.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.