Stiri TV

Fetița din imagine este faimoasă în România. O recunoști?

Acum este o prezentatoare faimoasă! Ai fi recunoscut-o în fotografia ei din copilărie?

Da, este vorba despre Gina Pistol, care și-a impresionat prietenii virtuali cu o imagine din copilărie, care nu a putut trece neobservată.

Gina Pistol se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta a câștigat simpatia publicului prin aspectul său fizic și prin energia pozitivă pe care o emană de fiecare dată în cadrul emisiunii “Chefi la cuțite”.

Vedeta și-a obișnuit publicul și telespectatorii cu stilul său vestimentar, dar și cu aspectul impecabil. Deși este cunoscută de foarte multe persoane, puțini știu cât de adorabilă era în copilărie.

Gina Pistol a devenit recent mămică, iar experiența o încântă maxim și îi aduce aminte de copilăria sa. De curând, frumoasa blondină a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu ea de când era foarte micuță.

Fotografia a fost postată prin intermediul unui InstaStory și a atras imediat atenția celor 1.3 milioane de urmăritori. Un lucru este evident, Gina Pistol a fost o fetiță extrem de adorabilă și frumoasă, iar poză a înduioșat inima internauților.

Se pare că Gina Pistol își aduce aminte cu drag de cele mai frumoase momente ale copilăriei sale, mai ales de când o are pe micuța Josephine, care îi ocupă o mare parte a timpului și îi bucură sufletul în fiecare zi.

Deși timpul a trecut, vedeta și-a păstrat cele mai frumoase trăsături ale feței și se mândrește cu acest lucru de câte ori are ocazia. Mai mult decât atât, în imagine frumoasa blondină avea o privire de-a dreptul adorabilă și inocentă.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980, la Roșiorii de Vede, Teleorman, România. Gina Pistol a fost fotomodel și vedetă de televiziune din România. Este cunoscută pentru participarea la mai multe emisiuni concurs transmise de Pro TV și pentru prezentarea emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express difuzate pe postul Antena 1.

Gina Pistol a pozat pentru prima dată nud pentru revista pentru bărbați Playboy în anul 2000, apărând în alte două pictoriale pentru revistă până în anul 2006.În 2009 a fost desemnată cea mai sexy femeie din România de către revista FHM. Pe coperta aceleiași reviste a apărut în vara anului 2010. În 2017, a pozat nud pentru prima dată în mai bine de zece ani, pentru Touch Magazine.

În 2005, Gina Pistol a prezentat, alături de Catrinel Sandu, emisiunea Nu suntem blonde transmisă de postul Național TV.

Apoi a devenit prezentatoare, alături de Bogdan Talașman, a emisiunii Campionatul suporterilor de pe Prima TV.

În 2008, Pistol a fost una dintre celebritățile participante la al șaselea sezon al emisiunii concurs Dansez pentru tine, difuzată pe Pro TV. Ea și partenerul ei, Vladimir Palamarciuc, s-au clasat pe locul patru, fiind eliminați în penultima săptămână a sezonului.

Din 2016, Pistol este prezentatoarea emisiunii culinare Chefi la cuțite, iar din 2018 este prezentatoarea Asia Express, ambele difuzate de Antena 1.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *