Media

Toata lumea o stie de la emisiunea „Iarta-ma”, dar putini stiu ca si-a inselat sotul cu un cameraman. Apoi a divortat, nu a mai aparut la TV. Iar acum arata asa

Au trecut mai bine de 15 ani de la prima editie a emisiunii „Iarta-ma” difuzata de televiziunea romana si prezentata de un nume emblematic – Raluca Moianu.

Raluca este femeia care i-a ajutat pe oameni sa trimita buchete de flori pe la casele romanilor, in semn de regret si iertare pentru greselile comise in trecut si rareori nu reusea sa ajute partile conflictuale ca sa se impace.

Cu toate acestea, a ramas in memoria colectiva drept „prezentatoarea TV care si-a inselat sotul cu un cameraman”.

În septembrie 2012, fosta prezentatoare tv şi cameramanul Andrei Băltăreţu au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul într-o pădure din apropierea Capitalei. După ce şi-au savurat masa compusă din produse de tip fast-food, cei doi au servit ca desert câteva îmbrăţişări şi săruturi tandre. Imediat după acest episod, Marius Ancuţa, soţul Ralucăi, a declarat pentru presă că nu este deloc surprins de escapada soţiei sale.

“Nu e ceva nou pentru mine. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai gândi”, declara acesta. Cu toate că a fost înșelat, Marius Ancuța nu a declarat din prima că va divorța, iar cea care a luat decizia de a se separa a fost chiar Raluca, după cum povesteau apropiaţii celor doi: “El ar fi fost dispus să meargă mai departe, dar pe ea o apăsa sentimentul de vinovăţie, a clacat, plângea din nimicuri. După acel episod, Raluca şi-a mutat sediul firmei ei în clădirea în care lucra şi soţul ei. Practic, şi-a dorit să fie mereu în preajma soţului ei, să-l asigure cumva că totul este în regulă”.

Divorțul lor a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că apropiaţii cuplului pot băga mâna în foc că cei doi s-au iubit foarte mult.

„Se iubesc în continuare foarte mult, nici nu se pune problema că nu ar mai simţi ceva unul pentru celălalt. Au încercat să-şi salveze căsnicia, dar se pare că nu au reuşit. Ce s-a întâmplat atunci a fost o rătăcire de moment, dar ea a resimţit intens presiunea societăţii, fiind persoană publică”, mărturisea unul dintre prietenii comuni ai celor doi, pentru Click!


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>

Soțul Ralucăi Moianu a murit subit

În urmă cu un an, comentatorul sportiv Marius Ancuta, fostul soț al Ralucai Moianu, a murit răpus de o maladie gravă. Bărbatul se lupta de câteva luni bune cu o boală care i-a stors și ultima fărâmă de viață, dar nu a dorit niciodată să vorbească despre acest lucru.

Apropiații au preferat, la vremea respectivă, să păstreze tăcerea în ceea ce privește problemă de sănătate cu care Marius Ancuta se confrunta, motiv pentru care, pentru publicul larg, moartea lui a picat ca un trăsnet. De altfel, chiar în ziua în care tatăl fetiței sale avea să termine socotelile cu viața, Raluca Moianu făcea un anunț surprinzător ce privea proiectele sale profesionale, de parcă acasă, totul ar fi fost lin și frumos.

În 2018, Raluca Moianu și Marius Ancuța erau divorțați de doi ani, însă ei începuseră să se apropie din nou, în ultima perioadă de viață a bărbatului. Mai mult, cei doi locuiau din nou împreună cu fiica lor, Mara, astfel că toți cei care îi cunoșteau știau clar că erau iarăși o familie. Din păcate, nu a fost să fie pentru vreme îndelungată, căci, așa cum spuneam, bărbatul a decedat pe neașteptate, lăsând în urmă multă durere.

Ce face astăzi și cum arată Raluca Moianu

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *