Media

Gabriel Dorobanțu a fost la un pas de moarte. El a scăpat, dar a pierdut-o pe mama lui

Gabriel Dorobanțu a fost unul dintre artiștii din România care nu a scăpat de infectare cu noul virus, și mai mult decât atât, a și avut multe de chinuit din cauza complicațiilor. Din fericire, într-un final a reușit să se vindece, dar a avut de înfruntat o durere și mai mare – artistul și-a pierdut mama.

Gabriel Dorobanțu, la un pas de moarte

Pandemia a venit cu multă durere pentru cântărețul Gabriel Dorobanțu. S-a îmbolnăvit de Covid-19, a făcut o formă gravă a virusului, a stat internat în spital și a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru luni, când testul lui Gabriel Dorobanțu a ieșit pozitiv la coronavirus. Artistul în vârstă de 67 de ani a stat internat 12 zile la Spitalul din Băicoi și ajunsese să cântărească 65 de kilograme. Au fost zile cumplite pentru artist, care povestește că a fost la un pas de moarte.

Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînviu. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor, a declarat Gabriel Dorobanțu pentru Click!.

S-a vindecat de Covid-19, dar și-a pierdut mama

Din fericire a scăpat de virus, a reușit să-l învingă și să se facă bine, dar la 10 zile de la externarea din spital, a trecut printr-o altă cumpănă – mama sa a murit. Femeia era bolnavă și fiul ei era cel care o îngrijea. În perioada în care el însuși a fost bolnav, Gabriel Dorobanțu a suferit de durere din cauza faptului că nu poate fi alături de mama lui. După ce s-a externat din spital, a mai petrecut 10 zile alături de cea care l-a crescut, după care mama lui s-a stins din viață.

M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai, a mai spus Gabriel Dorobanțu.

Gabriel Dorobanțu a fost la un pas de moarte. El a scăpat, dar a pierdut-o pe mama lui

Gabriel Dorobanțu a avut o relație foarte bună cu părinții săi. Pe tatăl lui l-a pierdut în urmă cu mai mulți ani, și rămăsese doar cu mama, despre care spune că era un bun observator al vieții lui artistice.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.