La TV

Gestul făcut de Tavi Clonda care a surprins-o pe Gabriela Cristea. Ce a făcut în secret

Tavi Clonda a făcut un gest care a surprins-o pe soția sa, Gabriela Cristea. Cântărețul și-a tatuat numele fetițelor lor pe gât. Iată cum a reacționat prezentatoarea Antena Stars la aflarea veștii.

Acum câteva zile Tavi Clonda a luat decizia de a-și arăta iubirea pentru fetițele sale într-un mod inedit. Soțul Gabrielei Cristea a ales să-și pună numele celor două fetițe pe piele. Acesta s-a tatuat pe o parte și alta a gâtului cu numele fetițelor lui și ale Gabrielei Cristea, iar reacția prezentatoarei TV nu avea cum să nu apară.

„Ce-ai făcut, frate? Mamă, ai fost și te-ai tatuat fără minee! (…) Stai, măi, să te văd! Vai, ce tare, ce mișto sunt! Vreau și eu! Nebun, dar voiam și eu să mă tatuez. Vreau și eu să-mi tatuez inițialele fetelor!”, a exclamat Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și-a făcut un tatuaj în secret

Vedeta de la Antena Stars a spus că habar nu avea unde a fost plecat soțul ei timp de câteva ore.

„Habar n-am avut unde pleacă. Mi-a tot îndrugat el ceva, că ‘mă duc nu știu unde, vezi că plec nu știu unde’. Eu care nu-l întreb niciodată nimic, de ce pleci, când te întorci, și așa mai departe. Și-mi spunea: ‘vezi că plec la ora cutare și mă întorc la ora cutare’, de parcă l-a întrebat cineva ceva.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>

Mi s-a părut așa puțin suspect, dar am zis că na, simte omul nevoia să dea raportul. Lasă-l să dea raportul dacă el simte nevoia să facă asta. Și, de fapt, s-a dus să se tatueze, și-a scris numele fetelor pe gât. Și eu aș vrea să-mi fac un mic tatuaj. Mi-a părut rău că nu m-a luat și pe mine, ca să văd și eu ce și cum”, a mai spus prezentatoarea TV.

Tavi Clonda a dezvăluit, în premieră, că are de gând să includă și numele soției într-un viitor tatuaj, dacă aceasta va fi „cuminte”.

„Da, i-am făcut o surpriză. Ea știa că vreau să mă tatuez, dar când m-a văzut când am intrat în casă…Îmi place să fac surprize, îmi place să fiu și surprins plăcut (…) Dacă e cuminte, mă tatuez și cu ea. Am zis asta în premieră”, a dezvăluit soțul Gabrielei Cristea.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *