Media

Adina Alberts, mesaj emoționant pentru Alexandru Arșinel. Maestrul este chinuit de Covid-19

Medicul Adina Alberts a transmis un mesaj emoționant pentru actorul Alexandru Arșinel și soția sa. Ambii sunt internați la Spitalul Victor Babeș din Capitală după ce au fost diagnosticați cu virusul Sars Cov 2. Adina Alberts spune că anul trecut, în plină pandemie, l-a vizitat pe actor și i-a dus fructe și verdețuri din piață, pentru ca el să nu fie nevoit să iasă la cumpărături.

Adina Alberts – mesaj pentru Alexandru Arșinel bolnav de Covid-19

Mesajul Adinei Alberts pentru Alexandru Arșinel: “Maestre este o gripă ca oricare alta…fiți tare, calm, încrezător și motivat ca să vă vindecați repede și complet”.

Adina Alberts spune că Alexandru Arșinel s-a vaccinat cu Pfizer în luna ianuarie, iar pe 10 februarie a avut rapelul. Actorul a crezut de la început în existența virusului și nu a înțeles de ce s-a infectat după ce s-a imunizat.

Medicul își amintește cum anul trecut, în plină pandemie, a mers la locuința lui Arșinel cu fructe și legume proaspete, în perioada în care vârstnicii nu aveau voie să iasă la cumpărături decât două ore pe zi.

Actorul a crezut întotdeauna în existența virusului care a dat planeta peste cap… Îmi amintesc anul trecut pe vremea asta, prin Organizația Caritabilă pe care o conduc, i-am făcut o vizită maestrului, i-am dus un coș plin cu fructe și verdețuri din piață. Era o perioadă de restricții în care persoanele vârstnice nu aveau voie să iasă din casă decât două ore pe zi, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu Covid-19

Marele actor și soția sa s-au simțit rău și au decis să facă un test pentru depistarea coronavirusului. Din nefericire pentru ei, rezultatul a fost pozitiv. Alexandru Arșinel și soția sa sunt internați la Spitalul Matei Balș din Capitală, însă nu la Terapie Intensivă. Într-un interviu pentru Antena 3, marele actor a declarat că semnele sunt bune și speră să fie externați curând.

Din fericire, am făcut vaccinurile respective ceea ce asigură o oarecare liniște, ca să zic așa. Bănuiesc unde m-am infectat, dar nu ştiu. Am o formă ușoară spre medie şi abia aștept să mă fac bine, a spus marele actor.

Pe lângă infectarea cu virusul Sars Cov 2, actorul suferă și de alte afecțiuni, printre care se numără și diabetul.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.