Media

Carmen Harra dă verdictul în relația Cleopatra Stratan și Edward Sanda! “Nu le recomand o căsătorie”

Celebra Carmen Harra face previziuni despre una dintre cele mai noi și tinere, dacă se poate spune așa, relații din showbiz-ul românesc. Este vorba despre cuplul format de tinerii artiști Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan și Edward Sanda. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, logodiți și au planuri mari împreună. Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra spun că nu este recomandat să se căsătorească prea curând.

Carmen Harra, previziuni despre cuplul Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Clarvăzătoarea spune că nu le recomandă să-și unească destinele, cel puțin nu în acest an. Cu privire la relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Carmen Harra este de părere că cei doi nu se găsesc în timpul potrivit pentru căsnicie, referindu-se că nu va dura dacă se va întâmpla anul acesta. Harra crede că relația dintre cei doi tineri este una temporară.

Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp, a spus celebra Carmen Harra.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de un an de zile. Au împlinit un an pe 12 februarie 2021. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, s-au logodit deja, și au în plan să se mute împreună, la București, după ce Cleopatra va termina liceul.

Previziuni despre cuplul Anda Adam – Sorin Nicolescu

Harra a făcut previziuni și cu privire la relația dintre Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu. Clarvăzătoarea spune că există o compatibilitate mare între cei doi și că ei revin unul la altul chiar dacă va exista o separare. În viziunea lui Carmen Harra, Anda Adam și soțul ei sunt un ideal de cuplu, extrem de compatibili care au toate șansele să rămână împreună o perioadă lungă de timp.

Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere. Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra spune că s-ar mira să audă că Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit, dar dacă se va întâmpla asta, cei doi vor reveni unul la celălalt.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.