La TV

Mega scandal la SURVIVOR! Ce i-a transmis Cătălin Moroșanu lui Alex Velea despre Zanni

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România, din cauza unei accidentări grave, ce va necesita operație în scurt timp.

Deși e sportiv de performanță, Moroșanu a spus că emisiunea Survivor a fost cea mai grea exeperiență la care a participat de până acum.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții. Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoelnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc. Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a declarat Cătălin Moroșanu.

După ce a ajuns în România, Moroșanu a ținut morțiș să-i transmită mesaj de avertizare lui Alex Velea în ce-l privește pe favoritul lui din concurs.

„Andreea Antonescu nu era sportivă, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat! Și uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important și caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine”, a mai spus Moroșanu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *