Stiri TV

Dani Oțil și-a certat logodnica în direct la Neața! I-a spus Gabrielei să-i fie rușine

Dani Oțil a fost pus în mare dilemă chiar de către logodnica lui, Gabriela Prisacariu. Invitată în emisiunea Neața, pentru a prezenta câteva ținute propuse de un designer, Gabriela a îmbrăcat o fustă foarte scurtă, după care s-a afișat cu o rochie transparentă prin care se vedea tot. Vizibil deranjat de postura în care s-a aflat logodnica lui, Dani i-a aruncat o pernă, să se acopere.

Gabriela Prisacariu, certată de Dani, în direct la Neața

Prezentatorul tv s-a arătat surprins de modul în care s-a afișat Gabriela în fața telespectatorilor. Tânăra, care este model de profesie, a îmbrăcat mai întâi o fustp scurtă, iar apoi o rochie transparentă. Dani i-a spus să se acopere și să nu mai defileze pentru că o vede mama lui și îi este rușine.

Gabriela, ține și perna asta și arată-i-o mamei. Arată că se uită mama. Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin, și ce? Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este. Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu, model, asta este. Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți, a spus Dani Oțil.

Vezi în video momentul în care Dani Oțil își ceartă logodinca

Dani și Gabriela vor deveni părinți

Glumă sau nu, Dani Oțil chiar a părut rușinat că logodnica lui a apărut la tv într-o rochie transparentă, în condițiile în care este însărcinată. Dani Oțil și Gabriela vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi sunt împreună de mai bine de 3 ani, sunt logodiți și au declarat că și-au dorit să devină părinți.

Cu privire la sarcină, Gabriela a precizat că are interdicție de la medic să facă sport și că îi este greu să respecte asta întrucât este pasionată de tot ce înseamnă activitate fizică.

Niciunul dintre ei nu a dezvăluit oficial sexul bebelușului, dar Dani a scăpat porumbelul într-o ediție Neața, în timpul unui interviu cu reprezentata României la Miss Univers. El a dat de înțeles că o să fie tată de băiat.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.