Media

Andrei Ștefănescu nu își explică divorțul de soția lui: “nu știu ce s-a întâmplat”

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat după 7 ani de relație, timp în care au pus bazele unei familii împreună. Cei doi au și un copil, au stat mereu departe de ochii presei, și au fost un cuplu model. Totuși, după 7 ani împreună, cei doi au decis să continue pe drumuri diferite. Anunțul cum că au divorțat i-a șocat pe toți cei care îi cunoșteau, dar și pe fanii lui Andrei.

De ce a divorțat Andrei Ștefănescu

Jumătatea albă din formația Alb-Negru s-a despărțit de soția lui după 7 ani de relație. Andrei Ștefănescu a fost cel care a dat vestea că nu mai formează un cuplu cu Antonia, mama copilului său. Anul trecut, pe 23 noiembrie, Andrei a scris pe Facebook că a divorțat, dar că rămâne în relații bune cu fosta lui soție, împreună cu care se va ocupa de băiețelul lor.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai, anunța Andrei Ștefănescu în octombrie 2020.

Acum, la jumătate de an de la divorț, artistul a vorbit pentru prima dată despre acest eveniment din viața lui, despre cum s-a simțit și cum l-a afectat.

Andrei Ștefănescu nu știe ce s-a întâmplat

Andrei Ștefănescu a declarat în emisiunea Xtra Night Show, a lui Dan Capatos, că nu știe ce s-a întâmplat, nu își explică cum s-a ajuns la divorț și că atât el cât și Antonia au fost luați prin surprindere de ceva ce nu poate fi explicat, dar care a dus la separare.

Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte, a spus Andrei.

În ceea ce privește greșelile pe care le-a făcut în timpul relației cu soția sa și ce a învățat din toată experiența, cântărețul a declarat că probabil va înțelege în următoarea relație dacă a învățat ceva din cea care tocmai s-a încheiat.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.