Media

What’s Up are probleme de sănătate! Ce diagnostic i-au pus medicii

What’s Up este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, care se bucură de mare succes în plan profesional. La fel de bine stă și în plan sentimental, pentru că iubește din nou de ceva timp, dar se pare că nu poate spune același lucru și când vine vorba de sănătate. Cântărețul muncește foarte mult și asta deja și-a pus amprenta supra sănătății sale, care îi dă mari bătăi de cap în ultima perioad.

What’s Up se internează în spital

Celebrul artist What’s Up trece printr-o perioadă extrem de grea. El a mărturisit că sănătatea îi dă mari bătăi de cap de ceva timp, motiv pentru care a decis să meargă la medic să afle ce se întâmplă cu organismul său. Aici, a avut parte de o veste mai puțin plăcută, pentru că problemele sunt unele cât se poate de serioase și nu ar trebui ignorate.

Specialiștii i-au spus lui What’s Up că inima lui este mult prea mărită, chiar la limită, ceea ce este un motiv real de îngrijorare. Artistul a mărturisit că muncește mult prea mult, doarme puțin și nu se odihnește mai deloc, ceea ce ar fi dus la acele probleme de sănătate. El pleacă la un control pe data de 29 și se întoarce abia pe 9 mai, semn că problemele sunt unele serioase.

Artistul își petrece Paștele departe de familie, la spital. El a mărturisit că scopul său în viață de mulți ani este să ajungă cât mai departe în plan profesional, să facă bani și să-și ajute familia, de unde vine și dorința mare de muncă.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>

“Nu stim cat mai sta Whats Up printre noi. Nu prea dorm noaptea. Visul copilariei mele este sa fac bani și să dăruiesc celor pe care îi iubesc. Nu mi-a iesit. Am facut niste analize si mi-au zis ca am inima mărită, adică am inima la limita superioara.

Eu dorm prea putin si mi-au zis ca pocneste inima, o sa fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a spus Whats Up.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *