Media

Cum se simte Adela Popescu, însărcinată în 7 luni: „Respir din ce în ce mai greu!”

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră, care se bucură de mare succes. Frumoasa vedetă s-a retras din activitate pentru o perioadă, pentru că se pregătește să devină mămică pentru a treia oară și vrea să se asigure că totul merge bine. Totuși, Adela este foarte apropiată de fanii ei și le transmite cum se mai simte ori de câte ori are ocazia

Adela Popescu, probleme de graviduță

Adela Popescu se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea băiețel al familiei. Vedeta și Radu Vâlcan sunt foarte fericiți că vor deveni din nou părinți, pentru că mereu și-au dorit o familie numeroasă, cu mulți copii. În vară va veni pe lume mezinul familiei, iar Adela de pregătește intens până atunci.

Deși nu a avut deloc o sarcină grea până acum, se pare că lucrurile s-au mai schimbat acum, cu două luni înainte de marele eveniment. Adela a plecat în vacanță alături de Radu și băiețeii lor, pentru a se asigura că mai apucă să se plimbe puțin înainte de a merge la spital.

Vedeta a mărturisit că abia acum simte că poarte un copil în pântece. Ea se deplasează destul de greu, are probleme tot mai mari cu respirația și nici odihna nu mai este la ordinea zilei, pentru că nu mai poate sta în pat fără ajutorul pernelor de gravidă. Cu toate acestea, familia Vâlcan s-a distrat de minune pe plajele din Egipt și abia așteaptă să facă la fel și de Paște, pentru că au ceva planuri în familie.

„Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide.

Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat Adela Popescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu, două nașteri naturale

Adela Popescu devine mamă pentru a treia oară la începutul lunii iulie și deja este obișnuită cu acest statut. În ceea ce privește nașterea, aceasta s-ar putea desfășura tot pe cale naturală, ca de celelalte dăți. Adela și-a dorit să nască natural pentru a simți fiecare emoție provocată de această experiență.

Deși a fost greu, mai ales la a doua sarcină, băiețelul cântărind peste 3 kilograme jumătate, prezentatoarea nu regretă alegerea, pentru că experiența a fost minunată. Probabil că și acum va alege la fel, nu cezariana.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *