La TV

Ce s-a ales de Ligia Hoka, după participarea la “Frumusețe pe muchie de cuțit”, de la Pro TV

Ligia Hoka a șocat o țară întreagă atunci când a participat la celebra emisiune Frumusețe pe muchie de cuțit. Ea a fost transformată complet, astfel încât la finalul ediției părea cu totul altă persoană. Medicii i-au refăcut dantura, i-au injectat botox în riduri și au făcut câteva alte intervenții pentru ca femeia să arate cu cel puțin zece ani mai tânără.

În urmă cu zece ani, Ligia Hoka pășea pe platoul emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit” de teamă că soțul ei o va părăsi din cauza înfățișării sale. Atunci, ea a șocat o țară întreagă cu transformarea prin care a trecut. Cu dantura reparată, o nouă tunsoare și câteva retușuri ale chirurgului estetician, Ligia Hoka și-a schimba total aspectul.

În toți acești ani, Ligia Hoka a avut grijă de aspectul ei fizic, astfel că diferența nu este atât de mare față de momentul în care a ieșit trabsformată de pe platoul emisiunii. Acum, Ligia Hoka arată în mare parte la fel ca atunci.

După transformarea ei de la Pro Tv, Ligia Hoka a povestit cum se simte în noua ei piele, de femeie atractivă. Atunci, ea spune că poate să își ducă la capăt năzuințele profesionale, datorită noii ei înfățișări.

Oamenii care au urmărit emisiunea au fost de-a dreptul șocați de transformarea Ligiei, fiind una dintre cele mai impresionante de-a lungul emisiunii.

În urmă cu zece ani, Ligia Hoka pășea pe platoul emisiunii Frumusețe pe muchie de cuțit de teamă că soțul ei o va părăsi din cauza înfățișării sale.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>

Atunci, ea a devenit o cu totul altă persoană. Cu dantura reparată, o nouă tunsoare și câteva retușuri ale chirurgului estetician, Ligia Hoka a devenit de nerecunoscut. Unii chiar i-au comparat înfățișarea cu cea a lui Sharon Stone.

„Am văzut pentru prima dată oglinda cu alți ochi. Felul în care arată o femeie atrage după sine respect sau umilință. Am trăit aceste două sentimente contradictorii, știu ce înseamnă astfel de exeperiențe. Potențialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu să fac, din punct de vedere profesional. Am reușit să nu dau importanță răutăților! Știam sigur că într-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur că schimbarea a trezit și invidii, dar nu le consider motivate”, declara Ligia după transformarea uimitoare de la Pro TV.

În toți acești ani, Ligia Hoka a avut grijă de aspectul ei fizic, astfel că diferența nu este atât de mare față de momentul în care a ieșit trasformată de pe platoul emisiunii. Acum, Ligia Hoka arată în mare parte la fel ca atunci, asta pentru că a început o viață nouă, în care a decis să se pună pe primul loc.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *