Media

Cum a apărut Elena Băsescu, împreună cu cei trei copii, la Slujba de Înviere

Elena Băsescu a devenit o prezență discretă a lumii mondene din România. Recent, a fost surprinsă la slujba de Înviere din 2 mai, alături de cei 3 copii ai săi. Iată pentru ce ținute a optat fostul europarlamentar pentru e și pentru copiii săi.

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a mers la slujba de Înviere împreună cu cei trei copii. Cei mici au fost îmbrăcați în nuanțe de bej și alb, la fel ca mama lor.

Elena Băsescu a participat la slujba de Înviere la o biserică din București împreună cu cei trei copii pe care îi are din două relații.

Traian Junior, în vârstă de 6 ani, și Sofia Anais, de 7 ani și jumătate sunt copiii rezultați din relația cu Bogdan Ionescu (Syda). Relația cu Cătălin Tomată i-a adus-o pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 ani.

Elena Băsescu a publicat pe Facebook fotografii cu ea și copilașii, alături de mesajul „Hristos a înviat!”.

Elena Băsescu a fost foarte atentă la ținute, la detalii, ea a purtat o ținută neagră, iar fetițele și băiețelul au purtat bluze albe, pantaloni negri, pelerine crem și în picioare au avut pantofi sport albi. EBa a împlinit pe 25 aprilie 41 de ani, iar cu această ocazie, aceasta a postat pe contul de socializare imagini cu cele mai importante persoane din viața ei.

Elena Băsescu a obținut, recent, un post de consilier în cadrul comisiei de afaceri europene a Camerei Deputaților reușind să asimilieze biografia stufoasă cerută pentru concurs într-un timp record.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.