La TV

Imaginea cu fiica lui Liviu Vârciu i-a uimit pe fani. Ce a postat artistul

Liviu Vârciu a publicat pe internet o fotografie cu fiica sa, prin care a atras atenția fanilor. Ce au spus urmăritorii săi de pe Instagram despre Anastasia, fiica lui Vârciu și a Ancăi Călin!

Liviu Vârciu a surprins-o pe Anastasia după ce a folosit rujul mamei ei. Înconjurată de jucării, fiica lui Liviu Vârciu s-a mâzgălit cu ruj pe față, iar fotografia car ei-a fost făcută în acel moment, a înduioșat Internetul: „S-a rujat prințesa mea” a scris Liviu Vârciu, în dreptul imaginii cu micuța Anastasia.

Imaginea postată de vedetă a adunat peste 14.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii!

De asemnea, urmăritorii lui Vârciu s-au topit când au văzut-o ruajtă pe micuța în vârstă de 3 ani:

„Dulceață de copil”, „Frumusețe mica”, „Draga de ea”, „Adevărată prințesă ca mama ei”, „Este minunată”, „O frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de către cei urmăresc pe Liviu Vârciu.

De asemnea, alții s-au amuzat de cadrul plin de jucării aruncate în care se afla fetița:

„Cunosc decorul din sufragerie, asa arată si a mea”, „Și eu care credeam ca numai la mine acasă sunt toate vraiște!”, au remarcat fanii.

Liviu Vârciu și Ada Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împruenă doi copii. Cei doi nu sunt căsătoriți. Recent artistul a declarat că și-ar dori ca în viitor să facă nuntă cu mama copiilor săi.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.