Media

Nicoleta Guță, agresată de fostul soț. Prin ce calvar a trecut fiica lui Nicolae Guță

Nicoleta Guță este fiica regelui manelelor, Nicolae Guță. De ceva timp, s-a retras din viața publică și nu s-au mai aflat multe despre ea, însă fanii nu au uitat-o pe celebra manelistă, care scotea în trecut piesă după piesă alături de tatăl ei. Nicoleta a vorbit despre o perioadă sensibilă din viața ei, când a fost agresată verbal și fizic de fostul soț, încă din noaptea nunții.

Nicoleta Guță, clipe de coșmar lângă fostul soț

Nicoleta Guță s-a căsătorit cu iubitul ei Andrei încă de la vârsta de 12 ani. Deși era îndrăgostită și se gândea că va avea o căsnicie frumoasă alături de bărbatul la care visa, se pare că viața a avut alte planuri pentru ea. Nu a fost deloc fericită și a avut parte de multe chinuri din partea bărbatului despre care și-a dat seama că mental era mult mai jos decât se aștepta ea.

Nicoleta Guță a vorbit la o televiziune despre situația în care s-a aflat în trecut. Celebra artistă a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva din partea lui, chiar în noaptea nunții. Ea nici măcar nu vrea să vadă imaginile de la nefericitul eveniment, pentru că a fost marcată cumplit. Atât ea, cât și mama ei au avut parte de jigniri din partea mirelui, după care s-a ajuns și la agresiune. Totul a pornit de la un buchet de flori primit de la un apropiat, gest înțeles greșit de soțul Nicoletei.

„Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc, pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, şi m-a sărutat amical’,  a mărturisit Nicoleta Guţă.

Nicoleta Guță, schimbări majore

În ultimii ani, Nicoleta Guță parcă a renăscut. Celebra manelistă a slăbit considerabil și înfățișarea ei s-a schimbat radical. Ea și-a făcut o operație de micșorare de stomac și este mai slabă decât oricând, fiind mulțumită de aspectul ei fizic de acum.

Ea nu a mai apelat la altă operație pentru că este foarte fricoasă de fel. Totuși, este mulțumită de cum arată și spune că nu ar schimba nimic la ea, pentru că, în sfârșit, a ajuns acolo unde își dorea.

„M-am operat acum trei ani şi nimic mai mult. Trebuia să rămân la 58, mai slăbisem, acum am 53-54 de kilograme. Mi-am schimbat toată garderoba… Aş fi vrut să îmi fac operaţie la sâni şi îmi este frică. Mai bine rămân aşa.

Am o piele foarte bună, nu am făcut nici masaj nimic. Mă trag din viţa tatălui meu. Am slăbit cam 32 de kilograme. Mănânc de toate, dar câte puţin. Eu mănânc şi dulciuri. Cu ciocolata mai greu, că-mi este rău. Cu apa mai greu, aproape deloc”, a declarat Nicoleta Guță.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.