Media

Raluca Pastramă spune cum a trăit divorțul de Pepe. Primele declarații după luni întregi de tăcere

Raluca Pastramă și-a luat inima în dinți și a oferit primul interviu după divorțul de Pepe. După 9 ani și jumătate de relație, o căsnicie frumoasă și doi copii minunați, Raluca și Pepe și-au spus adio. Pepe a fost cel care a anunțat separarea și a spus atunci că totul a plecat de la Raluca, că ea a cerut divorțul. Acum, după câteva luni bune de la despărțire, bruneta a vorbit pentru prima dată despre acest subiect.

Cum este Raluca Pastramă fără Pepe

După luni întregi de tăcere, Raluca Pastramă a acceptat să vorbească public despre despărțirea de Pepe. Într-un interviu pentru Antena Stars, Raluca a declarat că i-a fost extrem de greu în toată această perioadă, că a slăbit enorm, că au fost zile în care nu a mâncat nimic și că ajunsese să se simtă o umbră.

Raluca Pastramă a spus că i-a fost greu și fizic și psihic și că atunci și-a dat seamă cât de importantă este liniștea sufletească.

Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc, a spus Raluca Pastramă la Antena Stars.

Fosta soție a lui Pepe a evitat să dea detalii despre motivele care au dus la ruptura relației și implicit a căsniciei dintre ea și artist, însă a subliniat că mai presus de orice este fericirea copiilor. Și ea și Pepe fac tot ce le stă în putință ca fetelor să nu le lipsească nimic și să nu simtă faptul că părinții lor nu mai sunt ca înainte.

Raluca Pastramă a spus că, în toată această perioadă s-a încurajat singură că o să fie bine și s-a rugat la Dumnezeu să o ajute să treacă peste greutăți. Ea pare împăcată cu situația, spune că nu știe dacă Pepe o regretă, dar este sigură că nimănui nu-i face plăcere să ajungă la divorț.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.